O Vili Borova

Ukratko o Vili Borova

Veliko nam je zadovoljstvo da Vam predstavimo novoizgrađene eksluzivne apartmane Vile Borova.
Apartmane odlikuje izuzetan komfor, svaki apartman poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevi boravak modernog ambijenta, sa garniturom za sedenje koja se može pretvoriti u pomoćni ležaj za dve osobe, kompletno opremljena kuhinja su u sastavu svakog apartmana i prostrano kupatilo sa tuš kabinom.

Vila Borova se nalazi na 100 metara od centra Zlatibora, autobuske stanice i pijace. U neposrednoj blizini objekta se nalazi skijalište Obudojevica tako da ste zimi udaljeni nekoliko minuta od ski staza.

  • U blizini centra
  • Luksuzni apartmani
  • Savremeni objekti
zgrada vila borova
trpezarija
dnevni boravak
dnevni boravak sa trpezarijom

Vila Borova

Vila Borova vam nudi

Vila Borova Vam nudi komforne DeLux apartmane idealne za porodicu, sa moderno opremljenim dnevnim boravkom, sa dve odvojene spavaće soba, kuhinjom sa trpezarijskim delom, kao i sa kupatilom. Pažljivo namešten da svakom gostu pruži osećaj topline i udobnosti. Apartmani poseduju LCD TV, DVD, kablovsku TV, fen, sef, terasu.

Vila Borova Vam nudi komforne Family apartmane koji su idealni za porodicu. Apartmani su moderno opremljeni i sadrže dnevni boravak, odvojenu spavaću sobu, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, kupatilom… Svi Family apartmani poseduju LCD TV, DVD, kablovsku TV, fen, sef, terasu.