O Vili Borova

Ukratko o Vili Borova

Veliko nam je zadovoljstvo da Vam predstavimo novoizgrađene eksluzivne apartmane Vile Borova.
Apartmane odlikuje izuzetan komfor, svaki apartman poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevi boravak modernog ambijenta, sa garniturom za sedenje koja se može pretvoriti u pomoćni ležaj za dve osobe, kompletno opremljena kuhinja su u sastavu svakog apartmana i prostrano kupatilo sa tuš kabinom.

Vila Borova se nalazi na 100 metara od centra Zlatibora, autobuske stanice i pijace. U neposrednoj blizini objekta se nalazi skijalište Obudojevica tako da ste zimi udaljeni nekoliko minuta od ski staza.

  • U blizini centra
  • Luksuzni apartmani
  • Savremeni objekti
zgrada vila borova
trpezarija
dnevni boravak
dnevni boravak sa trpezarijom

Vila Borova

Vila Borova vam nudi

Vila Borova Vam nudi komforne lux apartmane idealne za porodicu , uz mogućnost smeštaja 4 osobe, moderno opremljen dnevni boravak, odvojena spavaća soba, kuhinja sa trpezarijskim delom, kupatilo su u sastavu svakog lux apartmana. Pažljivo namešten da svakom gostu pruži osećaj topline i udobnosti. Apartmani poseduju LCD TV, DVD, kablovsku TV, fen, sef, terasu.

Vila Borova nudi Vam dva studio plus apartmana. To su moderno opremljeni apartmani od 35 m2 idealni za tri osobe, imaju odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, kupatilo. Ambijent, udobna garnitura za sedenje, lagana muzika, učiniće Vaš odmor u ovim apartmanima savršenim. LCD tv u dnevnom boravku , LCD tv u sobi , sef, fen , kablovska tv