O Hotelu Vila Borova

Dragi posetioče,

Veliko nam je zadovoljstvo da vam predstavimo eksluzivne apartmane Hotela Vila Borova smeštene u zelenilu, u srcu Zlatibora. Apartmani poseduju sve osobine i imidž luksuznog objekta. Atmosfera ekskluzivnosti i kvaliteta prožima ceo kompleks, izgled i sadržaj izazivaju pozitivne reakcije i kod najsofisticiranijih posetilaca. Nalaze se na savršenoj lokaciji, u rezidencijalnom delu Zlatibora. Bilo da ste na odmoru, poslovnom putu ili samo u prolazu pružiće vam savršen odmor.
“Naš glavni cilj je da premašimo sva vaša očekivanja.”
Radujemo se svakoj poseti, bilo da boravite jednu noć ili duže.
Hotel Vila Borova okružen je borovom šumom koja vam omogućava izuzetan mir, tišinu i udobnost.
Da biste upoznali i uživali u prelepom Zlatiboru, potreban vam je i dobar smeštaj.
Apartmane odlikuje izuzetan komfor, poseduju spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak modernog ambijenta sa garniturom za sedenje koja se može pretvoriti u pomoćni ležaj za dve osobe. Svaki apartman ima francuski ležaj, jedan pomoćni ležaj, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, kupatilo sa tuš kabinom, WiFi, LCD TV, DVD, kablovsku TV, sef, fen... Za automobil je obezbeđen parking, a gostima je dostupno i korišćenje garaže.

Brzo i lako do rezervacije

Proverite dostupnost apartmana na našem sajtu i u par klikova obezbedite svoje mesto!

Visoki higijenski standardi

Posebnu pažnju posvećujemo udobnosti i sigurnosti naših gostiju. Visoki zdravstveni i higijenski standardi deo su svakodnevne prakse u Hotelu Vila Borova.

Široka ponuda hotelskih usluga

Hotel Vila Borova u svojoj ponudi ima preko 180 apartmana. Takođe, svi gosti imaju mogućnost korišćenja garažnog mesta. Uskoro će se na ovoj lepezi usluga naći veliki broj dodatnih aktivnosti.

Idealno za porodice

Blizina svim aktivnostima, komforan smeštaj i sadržaj za decu koji će se uskoro naći u našoj ponudi, čine Hotel Vila Borova idealnim mestom za porodični odmor.

Sjajna lokacija

Hotel Vila Borova nalazi se u strogom centru Zlatibora, te vam omogućava blizinu svim sadržajima na našoj planini.

Uvek u centru dešavanja

S naše lokacije uvek ćete biti u toku sa dešavanjima koja se organizuju u centru i okolini Zlatibora.

Šta posetiti u okolini

Hotel Vila Borova je kratkom šetnjom udaljen od glavnih zlatiborskih aktivnosti. Par minuta vas deli od Gold gondole, tržnog centra, ski terena, pijace i svega ostalog što je potrebno za kvalitetan odmor. Ponesite knjigu i uživajte u čitanju kraj jezera, svratite na ručak u neki od gastro barova ili se provozajte Gold gondolom i opustite uz pogled na prelepe krajolike.
Šta videti

Kanjon reke Uvac

Kanjon reke Uvac smatra se za jedno od najlepših mesta u Srbiji. Nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, poznat je po svojim uklještenim meandrima. Takođe, ovo

PROČITAJ »

Preporuka!

Odlična lokacija i smeštaj. Pravo mesto ukoliko dolazite porodično! Zimujemo već godinama. Osoblje je jako prijatno. Sve pohvale.

Petar Rajković

Prezadovoljni!

Sjajna usluga, besprekorno čist i komforan prostor! U centru je grada, ali je ipak mirno i udobno! Blizu se nalazi i prodavnica.

Vesna Petkovska

Sjajno mesto!

Gosti smo Vile Borova već par godina i uvek se rado vraćamo! Radujemo se svakom dolasku! U blizini je sve što je nama bitno.

Aleksandar Simić