Restoran

U srcu našeg hotela nalazi se sa posebnom pažnjom uređen, komforan i moderan restoran, namenjen uživanju u internacionalnim gastronomskim specijalitetima. Prijatan ambijent i ukusi različitih krajeva koji se spajaju u našoj kuhinji obećavaju radost za vaša čula!

Sveže domaće namirnice i vredne ruke naših kulinarskih majstora stvaraju specijalitete savršenog odnosa ukusa, boja i teksture, čiji proces pripreme možete posmatrati u otvorenom delu kuhinje! Restoran Hotela Vila Borova otvoren je za goste hotela, kao i za ostale posetioce Zlatibora. Gosti hotela u prepodnevnim časovima mogu uživati u branču, gde mogu isprobati veliki broj jela iz naše ponude. Tokom ostatka dana mogu naručiti jelo “a la carte”. Celokupni doživljaj restorana obogaćuje velika terasa sa bioklimatskom tendom, za uživanje u prirodi u bilo koje doba godine!

Obeležite vaše najvažnije momente u našem prostranom i udobnom restoranu. Hotel Vila Borova omogućava organizovanje proslava, kao i porodičnih i poslovnih okupljanja. Posetite nas i obogatite vaš boravak na zlatnoj planini.

Proveri dostupnost