Kratak odmor od posla na Zlatiboru

Razmišljate gde možete otići na odmor? Želite promenu i beg iz grada na nekoliko dana?
Zlatibor ima moć da odmori dušu i telo. Svako godišnje doba donosi nove boje pašnjaka, visina i nepreglednih daljina gde ćete upijati zrake sunca i udisati čist vazduh.

Plivanje u kolotečini koja ništa novo ne donosi, stvara osećaj da smo zaglavljeni u danu, da ne doprinosimo sebi i okolini. Svakodnevni umor i stres na poslu dovodi da se osećamo umorno i nervozno. Gužva u gradu i saobraćaju, trube sirene i namrštena lica. Dozvoljavamo sebi da trpimo tenziju, a ne pomislimo da nam je potreban odmor od svega. Zaslužujemo pauzu.

Da li želite da stanete i odmorite se sa prijateljima ili porodicom?

Pođite stazom zdravlja, laganim hodom do vrha uživajući u pogledu. Spomenik na vrhu je cilj!
Spajanje ruže vetrova i mir koji se širi sa svih strana. Udahnite duboko i pustite da priroda radi za Vas. Udahnite sve te borove i miris neobičnih biljaka koje su oko vas, izdahnite svakodnevnicu koja Vas guši. Na samom vrhu, kažu meštani Zlatibora, se leči bronhitis. Zato, dišite duboko i uživajte u pogledu.

Nakon duge šetnje do vrha Zlatibora nude se mnogobrojne atrakcije koje doprinose da ova planina bude jedna od najposećenijih u Srbiji. Zato udahnite pozitivnu energiju koju Zlatibor nudi.

Možete birati između Stopića pećina u Rožanstvu, Ribničko jezero ili Vodopad u Gostilju. “Staro selo” u Sirogojnu. Ove znamenitosti su udaljene od centra ali je svakako vredno pažnje. Nikada nije dosadno, samo trebate probuditi avanturistički duh u sebi.

Zamislite da možete da uživate u prirodi a i divnom ambijentu prenoćišta. Upravo Vam mi to i nudimo – apartmane koji pružaju komfor i zadovoljstvo za Vas i Vaše najbliže. Moderno opremljeni apartmani Vile Borova pružaju fenomenalni užitak. Posle odmora dobijate snagu da nastavite dalje sa svojim poslom i krenete u nove pobede.

Spakujte se, očekujemo Vas! Telefon za rezervacije je +381 63 666 768